Søk

Søk

  Enervit Sport

  The Nature Deal

  The Protein Deal

  Tilbehør

  Råd og tips

  SA1NT Moto - herre

  SA1NT - herre

  SA1NT - dame

  SA1NT - accessories

  SA1NT - salg

  Aviro Accessories - unisex

  Aviro T-shirts - herre

  Aviro Polos - herre

  Aviro T-shirts - dame

  Aviro Polos - dame 

  Alle Pressio produkter

  Pressio - herre

  Pressio - dame

  Pressio - unisex

  Pressio - salg

  OM ENERVIT

  EnervitEnervit er et Italiensk sportsernæringsmerke som startet opp i 1978. Målet er å kunne tilby ernæringsprodukter som tilfredsstiller de spesifikke behovene for både utøvere og folk som ønsker å holde seg i god form.

  Enervit er spesielt opptatt av forskning og kvalitet og er vel etablert i Italia der hoveddelen av produktene produseres. Enervit sine produkter produseres i Zelbio anlegget som ligger i Pian del Tivano, et platå i høyden der luften er ren. Råvarene som brukes i produksjonen er av topp kvalitet, og det er ingen GMO. Produksjonskvaliteten er av utmerket. Kvalitetskontrollen det samme noe som blant annet bevises gjennom ISO 9001:2000 sertifiseringen.

  Enervit er et forskningsbasert selskap. Forsknings og utviklingssenteret samarbeider tett med Enervit teamet, og man samarbeider med alle grenene innenfor ernæringsvitenskap. Man bruker synergiene og samarbeidet som har gått over lang tid med de Italienske universitetene og utenlandske forskningssentre, og i tillegg har man nære relasjoner til olympiske organisasjoner, aktiv idrett og amatøridrett.

  Enervit sine produkter er basert på all denne forskningen den grundige analysen som er gjort. Enervit sitt engasjement for sport og velvære har alltid vært tett samarbeid med idrettsutøvere ( profesjonell og amatører) og med mennesker som velger en sunn og aktiv livsstil. Denne erfaringsdelingen er helt nødvendig for å kunne utvikle produkter som i økende grad er i stand til å tilfredsstille behovene som en idrettsutøver har.

  Takket være selskapets grunnlegger ( Dr Paolo Sorbini ), ble Enervit teamet, et team av leger, forskere og teknikere med forskjellige spesialfelter ledet av professor Enrico Arcelli etablert på 1970 tallet. I mer enn 40 år har Enervit teamet jobbet med store mestere og vært en del av historien hvor ernæring ble integrert med idrett. Man gav kostholdsråd og medisinsk hjelp i mer enn 30 år for Grand Tour i Italia, og i 1984 organiserte man times rekorden for Francesco Moser i Mexico City. Rekorden introduserte ekstraordinære innovasjoner for sykkelverdenen, nye treningsmetoder og revolusjonerende ernæringsstrategier.

  Enervit var også tilstede hver gang Reinhold Messner klartret opp de 14 stk åtte tusen uten tilskudd av oksygen. De stod bak suksessen til fotballaget Juventus og Milan, Alberto Tomba sine olympiske gull og medaljer. De var med Azzurra og Luna Rossa sine båter i America’s cup, med det Italienske rugby laget og sykkellagene. De hjalp utøvere som Valentina Vezzali, Lorenzo Vismara, Filippo Magnini, Alessia Filippi, Armani Jeans Olimpia Milano-teamet og nylig Francesca Schiavone, vinneren av Roland Garros.