Søk

Søk

  SA1NT Moto - herre - SALG

  SA1NT - herre - SALG

  SA1NT - dame - SALG

  SA1NT - accessories - SALG

  Alle Pressio produkter

  Pressio - herre

  Pressio - dame

  Pressio - unisex

  Pressio - salg

  OM AVIRO

  Aviro

   

  AVIRO ble grunnlagt i Aotearoa, New Zealand med et mål om å skape innovative hverdagsplagg som bidrar til å forhindre spredning av farlige bakterier gjennom tekstiloverflater.

  Forpliktet til å tilby effektive og trygge produkter til forbrukere, AVIRO er en familieeid bedrift med mange års erfaring både i klesindustrien og med arbeid i helsevesenet. Den hemmelige ingrediensen i AVIRO-plagg er HeiQ Viroblock – en ny sveitsisk utviklet teknologi designet for å hemme tilstedeværelsen og veksten av bakterier og innkapslede virus, som koronavirus og influensa.

  "Innerst inne håper AVIRO å gjøre sin del for å hjelpe ivareta helsen til familien din."
  — Grunnlegger: Jamie Hunt

   

  TEKNOLOGIEN
  Det sveitsiske selskapet HeiQ er ledende innen tekstilinnovasjon, og skaper noe av den mest effektive, holdbare og høytytende tekstilteknologien på markedet i dag.
  Visste du at tekstiler og klær kan være en stor overflate for virus og bakterier? Disse bakteriene kan forbli aktive i flere dager og spres eller overføres til andre overflater. HeiQs nye teknologi, HeiQ Viroblock, er designet for å hemme tilstedeværelsen og veksten av bakterier og innkapslede virus, som koronavirus og influensa, på tekstiloverflater.

  Så hvordan fungerer det?
  HeiQ Viroblock er en intelligent sveitsisk tekstilteknologi som legges til stoffet i sluttfasen av produksjonsprosessen. Den bruker en unik kombinasjon av sølv- og vesikkelteknologier i et dobbelt forsvar mot farlige patogener:

  HeiQ-vesikkelteknologien - mange virus er belagt med en lipid-(fett)membran som beskytter dem. HeiQ vesikkelteknologi retter seg mot membranen som omgir viruset. Dette avslører viruset, deaktiverer og gjør det ubrukelig i løpet av minutter.

  HeiQ sølvteknologi - hemmer replikasjonen av bakterier og deaktiverer virus.

   

  TESTING
  Aviro
  Testet av Microbe Investigations AG (mis), AVIRO-stoff behandlet med HeiQ Viroblock NPJ03 viser i utgangspunktet meget god antimikrobiell aktivitet med 99,99 % reduksjon. Med god antimikrobiell aktivitet etter x30 vask (99,29 % reduksjon). AVIRO har også bestått HeiQs kvalitative antibakterielle aktivitetssertifisering (hydrofile stoffer).

  Vi er forpliktet til å levere trygge og effektive produkter til våre forbrukere. For å sikre effektiviteten til den antivirale komponenten har vi også fullført vår egen ISO18184 antiviral testing.


  HeiQ Viroblock
  Den antivirale effekten av HeiQ Viroblock har blitt bevist med en omfattende serie med god laboratoriepraksis (GLP)-tester utført av akkreditert Microbiotest (en avdeling av Microbac Laboratories) mot et bredt sett av virus.

  HeiQ Viroblock er blant de første tekstilteknologiene i verden som har vist seg å være effektive mot SARS-CoV-2 i laboratoriet. SARS-CoV-2 er det innkapslede viruset som forårsaker COVID-19. Tester er utført av HeiQ med Peter Doherty Institute for Infection and Immunity i Melbourne, Australia. Viste at behandlet stoff oppnådde 99,99 % reduksjon av viruset.

  HeiQ Viroblock har også blitt testet mot influensatyper H1N1, H5N1, H7N9 og Respiratory Syncytial Virus (RSV) og har vist betydelig forbedret reduksjon av virusinfeksjon.

   

  SERTIFISERING
  HeiQ Viroblock
  Teknologien som brukes i plaggene våre, HeiQ Viroblock, har blitt grundig testet for sikkerhet, bærekraft og dens påvirkning på miljøet. HeiQ er ufarlig for huden og er best i klassen for deres minimale bruk av aktive ingredienser.

  HeiQ Viroblock er registrert hos INCI for kosmetisk bruk, EU REACH-kompatibel, Hovedingrediens EPA-registrert, registrert hos Bluesign og OEKO-TEX®.