Søk

Søk

  SA1NT Moto - herre - SALG

  SA1NT - herre - SALG

  SA1NT - dame - SALG

  SA1NT - accessories - SALG

  Alle Pressio produkter

  Pressio - herre

  Pressio - dame

  Pressio - unisex

  Pressio - salg

  OM OSS

  Vi er et familieeid selskap med over 20 års erfaring innenfor sportsbransjen hvor vi blant annet har bygget opp merkene 2XU sportsklær, og sportsernæringsmerket Maxim Sportsnutrition i Norden.

  I dag markedsfører og selger vi teknisk treningstøy fra merket Pressio.

  Vi har kontorer og egne selskaper i Norge og Sverige. Våre produkter selges i dag i en rekke europeiske land, gjennom kjeder, spesialforretninger, samt direkte til forbrukere gjennom e-handel.

  Vår virksomhet tilstreber å selge produkter og tjenester som dekker alle årstider.

  Vår målsetting er å tilby bærekraftige produkter og tjenester som utgjør en forskjell for deg som kunde og som holder hva de lover når du er på jakt etter produkter for økt aktivitet, vitalitet og best mulig beskyttelse.

  Vi samarbeider med ansvarsbevisste  og profesjonelle selskaper  i og utenfor Europa som legger vekt på de samme verdier som vi ønsker å følge.

  Gjennom smart4u.no, viser vi bredden og dybden i de varemerkene vi til enhver tid selger og hvor du på en enkel måte kan handle de produktene du ønsker fra vårt sortiment. Da nettsiden vår også er ment som en guide for en god og tillitsfull handel, håper vi du finner svar som gjør det lettere for deg å ta en beslutning.

  Har du noen spørsmål eller tilbakemeldinger er det bare å ta kontakt på e-post: info@smart4u.group