Søk

Søk

  SA1NT Moto - herre - SALG

  SA1NT - herre - SALG

  SA1NT - dame - SALG

  SA1NT - accessories - SALG

  Alle Pressio produkter

  Pressio - herre

  Pressio - dame

  Pressio - unisex

  Pressio - salg

  OM PRESSIO

  Pressio

   

  VÅR HISTORIE

  Vi har samlet de beste hjernene i bransjen der vi samlet har som oppgave å gjøre sportstøy på en måte som aldri har blitt gjort før - lage produkter som er virkelig unike, ikke bare når det gjelder ytelse, men med et bærekraftfokus. Jamie Hunt, medgründer av 2XU, hvis fremtredende rolle var produktinnovasjon, bringer sin kunnskapsrikdom til Pressio. Pressio lager revolusjonerende garneteknologi og jobber med noen av verdens ledende stoffselskaper for å utvikle nye kombinasjoner av garn og strikkestrukturer. Han er kjent som en av en håndfull av de mest kreative sportstekstilingeniørene globalt i bransjen. Vi bruker resirkulert garn fra noen av verdens mest dyktige leverandører, fullt sporbart via World Recycle Standard. Ved siden av det siste innen farge teknikker for å minimere og eliminere fargestoffer fra å komme inn i vannveiene våre. Vi fokuserer ekstremt på hver kolleksjon for å utvikle denne metodikken videre. Vi lover å lede industrien når det gjelder å oppnå det fra et bærekraftsynspunkt, samtidig som vi leverer virkelig verdensledende produkter innen ytelse.

   

  VITENSKAP

  Det vitenskapelige samfunnet har tatt en tilnærming for å konkludere med at mange aspekter ved sportskompresjon er uprøvd. Pressio som merke ser ikke bort fra denne oppfatningen. Faktum er at de fleste kompresjonsplagg ikke er laget av ekte kompresjonsmateriale og bruker navnet bare for å markedsføre produktet. Videre brukte de fleste studier kompresjonstøy som ikke er optimale, og oppfylte ikke parameterne, som vi som merke ser på som kritiske.

  • Gradert kompresjon
  • Riktig styrke/kraft i kompresjonen

  I våre 20 år med forskning, som inkluderte arbeid med noen av verdens største sportstestlaboratorier, ble det funnet at over 90% av kompresjonsmerkene ikke hadde gradert kompresjon. I tillegg ble det funnet at 50% ikke hadde den kraften som er nødvendig for å oppnå sanne fordeler. Dette er bare starten. Plaggene våre er laget for sport, da det ikke er noe poeng i å ha sportsklær som begrenser bevegelse og produserer overflødig varme. Vi fant den sanne kunsten å være i produksjonsprosessen, for å få til den graderte kompresjonen og rette kraften i kompresjonen, samtidig som den gir max komfort. Vi er i den unike posisjonen å kunne oppnå denne balansen.

   

  FORSKNING OG TESTING

  I alle studier vi har gjennomført under testing av kompresjonsplagg, har vi resultater som viser at påstandene våre er pålitelige og gyldige. Som merkevare er vi i startfasen. Vi har imidlertid verdens ledende team innen utvikling av kompresjon og sportsteknologi. Teamene våre har produsert kompresjonstøy og ferdige plagg som ligner parametere (og overgår) vellykkede studier, og bekrefter våre påstander.

  Våre påstander inkluderer:

  • Maktbalansen over stoffets varp og innslag.
  • Stoffmodul og gjenoppretting.
  • En riktig gradert profil.
  • The balance of power across the warp and weft of the fabric.
   Fabric modulus and recovery.
   A correct graduated profile.

  Forskning er et grunnleggende aspekt ved Pressio's produktutvikling. Vi forstår hvordan vi bygger verdensledende fabrikasjoner og konstruerer dem til unike produkter. Det siste trinnet er uavhengig validering.

  Vår viktigste forskningspartner er La Trobe University i Melbourne, Australia. La Trobe er sterkt investert i prestasjonssport og forskning ved å utvikle sin sportspark på 90 millioner dollar. I deres banebrytende idrettsparkanlegg og laboratorier er innovasjon innen fysiologi, biomekanikk, styrke og kondisjonering og rehabilitering av utøverne i fokus. Leder av vårt forskningspartnerskap ved La Trobe University er førsteamanuensis Matt Driller og Dr. Lachlan James. Førsteamanuensis Driller er en av de mest publiserte forskerne innen kompresjonsplagg for idrettsutøvere. Han har jobbet sammen med noen av verdens mest kjente kompresjonsmerker og har> 10 års erfaring som restitusjonsspesialist med eliteidrettsutøvere. Dr. James er en forsker og foreleser med fokus på styrke-makt vurdering og utvikling. Dr. James har 10 års styrke og kondisjonering og anvendt sportsvitenskapelig bransjeerfaring.
  Lektor Driller og Dr. James overvåker ph.d. forsker, Alana Leabeater, hvis rolle er fullt dedikert til å forske på effekten av kompresjonsplagg på forskjellige aspekter av menneskelig fysiologi, biomekanikk og ytelse. La Trobe-forskerteamet jobber i nært samarbeid med Pressio for å forstå og validere effekten kompresjon har på idrettsutøvere og bidra til utvikling og design av produktene våre for å sikre at komprimeringsplaggene våre forblir bevisbaserte. Teamet vårt har allerede begynt å jobbe sammen med teamet ved La Trobe University, og startet et langsiktig partnerskap, noe som førte til vitenskapelig støtte for det som vil være verdens mest avanserte komprimeringsproduksjon.

   

  PRESSIO MANIFESTET

  VI EKSISTERER FOR AT UTØVERE RUNDT I VERDEN SOM SKAL KUNNE YTE MER ENN NOEN GANG. VÅRT OPPDRAG ER Å OMDEFINERE STANDARDEN FOR TEKNISK SPORTSTØY. TIL Å LAGE DE MEST AVANSERTE SPORTSSTOFF TEKNOLOGIENE PÅ PLANETEN. VI DESIGNER VÅRE PRODUKTER FOR Å KLARE DET SOM IKKE HAR BLITT KLART TIDLIGERE, MED SOFISTIKERT PRODUKTKUNNSKAP OG DESIGN. VI SØKER Å INSPIRERE ENDRING GJENNOM VÅR KOMPROMISSLØSE LIDENSKAP OG SØKEN FOR EN BÆREKRAFTIG FREMTID. VÅR VING - SYMBOLISERER VÅR FORPLIKTELSE OG LØFTER TIL DEM SOM BÆRERE DET.

   

  Sjekk ut dame kolleksjonen her

  Sjekk ut herre kolleksjonen her

  Sjekk ut unisex / tilbehør her

  Ute etter ekstra gode tilbud, se her