Søk

Søk

  SA1NT Moto - herre - SALG

  SA1NT - herre - SALG

  SA1NT - dame - SALG

  SA1NT - accessories - SALG

  Alle Pressio produkter

  Pressio - herre

  Pressio - dame

  Pressio - unisex

  Pressio - salg

  PRESSIO - BIO

  "VÅR BIOLOGISK NEDBRYTBARE KOLLEKSJON ER NESTE STEG I VÅR REISE MED Å FLYTTE GRENSENE I Å SKAPE VERDENSLEDENDE BÆREKRAFTIG TEKNISK TRENINGSTØY"

  Vi er stolte over å være det første merket i verden som lanserer teknisk treningstøy av biologisk nedbrytbare materialer.

  TEKNOLOGI

  BIOSOL POWER 37.5

  BioSol Power 37.5-fabrikasjon hjelper til med å holde kroppen din i den ideelle kjernetemperatur på 37,5° Celsius og bidrar til å holde mikroklimaet ved siden av huden din ved samme temperatur. Når du er varm, patentert aktive partikler innebygd i materialet fjerner svette i dampstadiet før svette dannes, og kjøler deg ned. Når du er kald, fanger de samme aktive partiklene energien din for å varme deg opp. BioSol Power 37.5-stoffet bruker teknologien fra USA Cocona® labs, som er den eneste termoregulerende teknologien til å kombinere naturlige aktive partikler pluss forbedret biologisk nedbrytning. Vi har laget denne fabrikasjonen for biologisk nedbrytning, for å øke hastigheten i et deponimiljø så det kan brytes ned på tiår, ikke århundrer, som f.eks. tradisjonelle materialer. Tredjeparts laboratorietesting under ASTM D5511 i et akselerert deponimiljø viser en nesten komplett nedbrytning av 37,5 stapelfiber til naturmaterialer på to år. 37,5-garnet i denne fabrikasjonen inkluderer et tilsetningsstoff som:

  • Er permanent innebygd i det syntetiske fibere.
  • Forbedrer evnen til mikroorganismer i deponier til å binde seg til og
  bryte ned fibrene.
  • Fremskynder den naturlige nedbrytningsprosessen i deponier, men ikke under
  bruk eller lagring.

  Den avanserte sirkulære strikkestrukturen og det kraftige Lycra®
  elastomere garnet betyr at disse produktene vil holde musklene dine på plass,
  redusere stølhet og skader. Gradert kompresjon på de lange tightsene, som varer lenge, hjelper til med blodgjennomstrømningen og raskere restitusjonen. 36 gauge strikk for forbedret kraft og ingen gjennomsiktighet, og en nylon garn base for ekstrem holdbarhet.

  BIOSOL

  BioSol er verdensførste fabrikasjon utviklet av Pressio's ingeniører ved hjelp av Biofuze®-garnteknologi. Biofuze® er en 100% biologisk nedbrytbar ytelsesfremstilling, konstruert med høyfilamentpolyestergarn med dobbel filamentstrikk for avansert fuktighetskontroll, som holder deg kjølig når temperaturene stiger. Når plagg som bruker BioSol når et søppeldeponi eller en stor vannmasse som et hav, begynner den å bryte ned biologisk raskt, tilbake til naturen hundrevis av ganger raskere enn vanlig polyester. Et uavhengig laboratorium har testet BioSols kraftig teknologi for å måle prosentandelen av økt biologisk nedbrytning i simulerte deponier. De har bekreftet at BioSol-garn viste 87 % biologisk nedbrytning på 380 dager under ASTM D5511- standardene.

   

  PRODUKTER FINNER DU HER